Hoitolapalvelut

Jalkahoitopalvelutarjontaan kuuluu terveydenhoidolliset jalkojenhoitopalvelut: jalkojen kunnon tutkiminen, känsien ja kovettumien poistot, pykimien hoito, sisäänkasvaneiden kynsienhoito, kynsienhoito (lyhennys, ohennus), ihon hoito, lopuksi rasvaushieronta. Omahoidon ohjaus on tärkeä osa sairauksin aiheuttamien jalkaongelmien ennaltaehkäisyä. Hoidon suunnittelu ja tavoitteet sovitaan aina asiakkaan kanssa hoidon aluksi. Tarvittaessa saat ohjeet myös kirjallisesti, jotta hoito-ohjeistus voidaan tarvittaessa välittää kotihoitajille. Teen myös kotikäyntejä sekä laitoskäyntejä.

Valmistan yksilöllisiä ortooseja, joiden tarkoituksena on keventää tai korjata varpaiden asentovirheitä ja ennaltaehkäistä vaivoja. Valikoimista löytyy myös valmiita kevennystuotteita. 

Diabetesasiakkaille on mahdollista tehdä jalkahoidon yhteydessä tuntotestit monofilamentilla.

 

 

Candying- sokerointi säärien tai reisien alueelle on ihonhoitoa parhaillaan, candying menetelmällä ihokarvat poistetaan hellävaraisesti ja samalla ihoa hoitava Xylitol-koostumus tekee ihosta pehmeämmän. Skin candy tuotteilla on avainlippumerkki.

 

Hoitolan valikoimista löytyy laadukkaita jalkojenhoitotuotteita ja kevennystuotteita. 

 

Lahjakortteja jalkahoitoon tai tuoteostoihin saatavilla